Skriv ut

Skapa PDF

Östhammarsgatan 68, Gärdet

stockholm

Här finns möjligheten att skapa en mycket fin och effektiv lokal. Vi bygger om i din smak.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 800 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 159 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 688 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finns möjligheten att skapa en mycket fin och effektiv lokal. Vi bygger om i din smak.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 688 2 800

Ekonomi

Hyra

2 800 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 159 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Området Gärdet/Frihamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer.

Närservice

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS och Fitness24seven som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen?

Kommunikationer

Det är endast ca 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Dokument

Sökhjälp