Skriv ut

Skapa PDF

Djäknegatan 16, Centrum

malmö

Välplanerad kontorslokal på central och representativ adress i Malmö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 482 m²
Karta

Information

Utförande

Byggår

1967

Renoveringsår

2005

Våningsplan

3

Planlösning

Inbjudande och luftigt kontor med generöst med fönster. Kontorsrummen avgränsas med glaspartier med trästomme och slagdörrar. Genomgående parkettgolv i rum, textilmatta i gångstråk och vitmålade väggar. Det finns fiber i fastigheten. Lokalen består i dag av en blandning av kontorsrum och mötesrum men kan öppnas upp för att skapa ytor i landskap. Det finns ett nyrenoverat pentry med tillhörande matplats i lugnt läge mot gården. Tillgången på toaletter är god och det finns rymliga förråd. Det är möjligt att kombinera ytan med ytterligare ytor i samma våningsplan till en sammanhängande yta på 790 kvm.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 482

Omgivning

Omgivning/natur

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns det möjlighet att hyra garageplatser för ca 1200 kr/mån. P Malmö har hand om skötseln och hanteringen av garaget. De står även för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget finns hiss till kontorsvåningsplanen.

Kommunikationer

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.

Dokument

Sökhjälp