Skriv ut

Skapa PDF

Djäknegatan 16, Centrum

malmö

Välplanerad kontorslokal på central och representativ adress i Malmö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 482 m²

Karta

Information

Utförande

Byggår: 1967

Renoveringsår: 2005

Våningsplan: 3

Planlösning: Inbjudande och luftigt kontor med generöst med fönster. Kontorsrummen avgränsas med glaspartier med trästomme och slagdörrar. Genomgående parkettgolv i rum, textilmatta i gångstråk och vitmålade väggar. Det finns fiber i fastigheten. Lokalen består i dag av en blandning av kontorsrum och mötesrum men kan öppnas upp för att skapa ytor i landskap. Det finns ett nyrenoverat pentry med tillhörande matplats i lugnt läge mot gården. Tillgången på toaletter är god och det finns rymliga förråd. Det är möjligt att kombinera ytan med ytterligare ytor i samma våningsplan till en sammanhängande yta på 790 kvm.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 482

Omgivning

Omgivning/natur: Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage: I fastigheten finns det möjlighet att hyra garageplatser för ca 1200 kr/mån. P Malmö har hand om skötseln och hanteringen av garaget. De står även för uthyrningen av garageplatserna. Från garaget finns hiss till kontorsvåningsplanen.

Kommunikationer: På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.

Dokument

Sökhjälp