Skriv ut

Skapa PDF

Fannys väg 3, Sickla

nacka

Ta chansen och hyr ett kontor i ett nybyggt hus! Lokalerna är ljusa och öppna och du får möjligheten att själv vara med och påverka ditt kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 211 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljusa, öppna ytor i nybyggda Sickla Front. Huset ligger precis i gränslandet mellan Sickla och Hammarby Sjöstad vilket skapar ett spännande möte mellan levande stadsmiljö och grönskande natur. Miljöcertifierat enligt BREEAM. Generös takhöjd om 2,90 meter och stort ljusinsläpp. Tillgång till terrass i sydvästläge. Gott om förråd i källare. Lasthiss. Låst cykelförråd. Omklädningsrum med duschar. Fiberanslutning finns i huset. Lokalen har ett litet förråd, välutrustat pentry, två toaletter samt två konferensrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

2014

Planlösning

Ljusa, flexibla ytor.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 211

Omgivning

Omgivning/natur

Sickla, en naturskön knytningspunkt mellan Nacka och Södermalm. Här finns nu möjligheten att jobba i en historisk miljö nära shopping, riktigt bra matställen och annan service. Sickla, en egen liten stad med kombination av kontor, handel och snart bostäder som skapar en härlig miljö för människor att vistas.

Närservice

I populära Sickla köpkvarter är det enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller efter jobbet. Köpkvarteret är Sveriges tredje mest besökta handelsplats. Utbudet sträcker sig från Best of Brands, H&M, Clas Ohlson, sportbutiker, gym, Systembolaget och andra stora populära kedjor. Mest omtyckt i Sickla är ändå den mysiga Monteringshallen med ateljébutiker, där konst och kulturmakare finns samlade och som speglar Sicklas själ.

Kommunikationer

• Buss • Saltsjöbanan • Tvärbanan • Tunnelbana - blå linje, färdig 2025.

Övrig information

Övrigt

Flexibla kontor i nybyggda Sickla Front.

Dokument

Länkar

Sökhjälp