Skriv ut

Skapa PDF

Kronborgsgränd 9, Kista

kista

I Kista Front erbjuds en helt ny typ av mötesplats fylld av energi, liv och affärer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 667 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Kista Front erbjuds en helt ny typ av mötesplats. En affärsplattform för möten fylld av energi, liv och affärer möter kunder och anställda varje dag. Anläggningen möjliggör en naturlig följsamhet där behovet av möteslokaler i den egna ytan kan växa och krympa i takt med verksamheten. I entrén och dess ljusgård ryms en mängd affärs-stödjande funktioner: incheckningsdisk/reception,yta för event/mässor, café/bistro, en hub där företagen i området kan slå sig ner, samt en mötes- och konferensanläggning.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Husets utformning skapar flexibla och yteffektiva kontorslösningar. Stora fönsterytor och högt i tak ger en modern och rymlig känsla. Lokalerna kommer att anpassas för nya hyresgäster och det finns alla möjligheter att vara med och påverka utformningen av ert nya kontor. Lokalen ligger två våningar upp i huset.

Övrigt

Övrigt

Följsamma kontorslokaler i Kistas front.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 667

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Front har ett strategiskt läge och är det första du ser när du kommer från E18. Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas. Här blir ni grannar med ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn.

Närservice

Direkt utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter. Närmsta träningscenter är SATS som finns 250 meter bort i Kista Science Tower, även Friskis & Svettis samt World Class finns i Kista.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista- blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18.

Dokument

Sökhjälp