Skriv ut

Skapa PDF

Knarrarnäsgatan 13, Kista

kista

Knarrarnäsgatan 13, Kista.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 274 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är ljus och flexibel och ligger på plan 3. Den är rumsindelad men kan med fördel öppnas upp och anpassas till den nya hyresgästens behov. Fastigheten är optimalt belägen alldeles intill Kista Science Tower och Kista Galleria, nära service och kommunikationer. I fastigheten finns även större ytor, från ca 470-1 195 m² att hyra. Tillträde enligt ök.

Övrigt

Övrigt: Gästparkering, betalning via p-automat, finns utanför fastigheten.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 274

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är centralt placerad i Kista med ett par minuters gångavstånd till Kista Centrum.

Närservice: Fastigheten ligger nära Kista Galleria, där du hittar det mesta. Det finns 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista och O´Learys Bowling & Gokart till exempel. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, bank, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer Kista Galleria har även de längsta öppettiderna i Sveriges från kl 10-21, sju dagar i veckan, 359 dagar om året.

Kommunikationer: Kista Galleria ligger norr om Stockholm. Det är enkelt att ta sig hit med bil via E4:an eller E18. Det finns gott om parkering med 2 500 p-platser i ett bekvämt garage. Det är även smidigt att ta sig hit kommunalt. På ett par minuter tar du dig till tunnelbanestationen (blå linje), sen tar det bara 18 minuter till T-centralen. Flera busslinjer stannar även utanför Kista Entré.

Sökhjälp