Skriv ut

Skapa PDF

Knarrarnäsgatan 13, Kista

kista

Knarrarnäsgatan 13, Kista.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 195 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är fördelad på två plan (plan 3 och 4) och förbinds med en ljus och välkomnande interntrappa. Den består idag av rumslösning men kan med fördel öppnas. Lokalen kan delas i ytor om ca 470 m², ca 720 m, ca 942 m² och ca 1 195 m². I fastigheten finns även en yta om ca 250 m². Tillträde enligt ö.k.

Övrigt

Övrigt: Gästparkering, betalning via p-automat, finns utanför fastigheten.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 195

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är centralt placerad i Kista med ett par minuters gångavstånd till Kista Centrum.

Närservice: Fastigheten ligger nära Kista Galleria, där du hittar det mesta. Det finns 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista och O´Learys Bowling & Gokart till exempel. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, bank, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer Kista Galleria har även de längsta öppettiderna i Sveriges från kl 10-21, sju dagar i veckan, 359 dagar om året.

Kommunikationer: Kista Galleria ligger norr om Stockholm. Det är enkelt att ta sig hit med bil via E4:an eller E18. Det finns gott om parkering med 2 500 p-platser i ett bekvämt garage. Det är även smidigt att ta sig hit kommunalt. På ett par minuter tar du dig till tunnelbanestationen (blå linje), sen tar det bara 18 minuter till T-centralen. Flera busslinjer stannar även utanför Kista Entré.

Sökhjälp