Skriv ut

Skapa PDF

Luxorgatan 1B, 3 Byggnad 48, Centrala Motala

motala

Luxorgatan 1B, 3 Byggnad 48, Centrala Motala.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad
Storlek: 3 700 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalerna är på totalt 3 700 kvm och är en produktionslokal med 4 meter i takhöjd. Tryckluftsnät finns förberett. Lokalen är försedd med sprinkler och automatiskt brandlarm. Väl tilltagen ventilation.

Övrigt

Övrigt

Luxor Center är uppdelat i Industri och Office. Viktiga framgångsfaktorer är: - Samarbete för framgång. - Effektiva produktions- och industrilokaler. - Kreativa och flexibla kontorsmiljöer. - Flexibla hyresvillkor.

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 3 700

Omgivning

Omgivning/natur

I Motala finns en lång tradition av företagande och industri-produktion. Vi erbjuder en sjudande miljö för alla företag som vill utvecklas i en effektiv och kreativ omgivning.

Närservice

Anläggningen har egna anställda som säkerställer en högeffektiv förvaltning. Idag finns 65.000 kvm produktions- lager- och kontorsytor och fastigheten kan tillgodose såväl stora som små behov. Delar av produktions- och lagerlokalerna har en takhöjd på sex meter och klarar alla krav på modern industriproduktion. Dessutom har alla produktionslokaler kontorsutrymmen i direkt anslutning. Större delen av fastigheten har sprinklers och det finns tre ställverk som förser anläggningen med el. De flesta lokaler

Kommunikationer

Luxor Center ligger utmed riksväg 50. Här finns utmärkta möjligheter att låta ert företagsskylt synas av alla som kör längs den vägen.

Sökhjälp