Skriv ut

Skapa PDF

Luxorgatan 1B, 3 Byggnad 48, Centrala Motala

motala

Luxorgatan 1B, 3 Byggnad 48, Centrala Motala.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 3 700 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalerna är på totalt 3 700 kvm och är en produktionslokal med 4 meter i takhöjd. Tryckluftsnät finns förberett. Lokalen är försedd med sprinkler och automatiskt brandlarm. Väl tilltagen ventilation.

Övrigt

Övrigt: Luxor Center är uppdelat i Industri och Office. Viktiga framgångsfaktorer är: - Samarbete för framgång. - Effektiva produktions- och industrilokaler. - Kreativa och flexibla kontorsmiljöer. - Flexibla hyresvillkor.

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 3 700

Omgivning

Omgivning/natur: I Motala finns en lång tradition av företagande och industri-produktion. Vi erbjuder en sjudande miljö för alla företag som vill utvecklas i en effektiv och kreativ omgivning.

Närservice: Anläggningen har egna anställda som säkerställer en högeffektiv förvaltning. Idag finns 65.000 kvm produktions- lager- och kontorsytor och fastigheten kan tillgodose såväl stora som små behov. Delar av produktions- och lagerlokalerna har en takhöjd på sex meter och klarar alla krav på modern industriproduktion. Dessutom har alla produktionslokaler kontorsutrymmen i direkt anslutning. Större delen av fastigheten har sprinklers och det finns tre ställverk som förser anläggningen med el. De flesta lokaler

Kommunikationer: Luxor Center ligger utmed riksväg 50. Här finns utmärkta möjligheter att låta ert företagsskylt synas av alla som kör längs den vägen.

Sökhjälp