Skriv ut

Skapa PDF

Fürstenbergsgatan 4, City

göteborg

Fürstenbergsgatan 4, City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 190 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokal i Gårda om 190 kvm. Lokalen kommer att totalrenoveras och planlösning kan därmed anpassas efter inflyttande hyresgäst behov. Parkering att hyra finns i garage under fastigheten. Lokalen är tillgänglig från 1e Oktober, 2015. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 190

Omgivning

Omgivning/natur: Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling! Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. Stadsd

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Kommunikationer: Mittemot denna fräscha kontorsfastighet kommer Bostads AB Poseidon uppföra Kv Venus med ca 800 nya bostäder. Går allt som planerat kommer drygt 3 000 personer att bo i Norra Gårda om några år. Närheten till evenemangsstråket och goda kommunikationer runt knuten gör kvarteret intressant och attraktivt. Det finns också många arbetsplatser i Norra Gårda som tillsammans med de nya bostäderna kan skapa en trevlig mix av aktiviteter och locka fler restauranger och butiker.

Sökhjälp