Skriv ut

Skapa PDF

Fürstenbergsgatan 4, City

göteborg

Fürstenbergsgatan 4, City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 190 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal i Gårda om 190 kvm. Lokalen kommer att totalrenoveras och planlösning kan därmed anpassas efter inflyttande hyresgäst behov. Parkering att hyra finns i garage under fastigheten. Lokalen är tillgänglig från 1e Oktober, 2015. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 190

Omgivning

Omgivning/natur

Centrala Göteborg erbjuder en härlig variation av gammalt och nytt allt ifrån ståtliga 1800-talskåkar till köpcentran och kontorsfastigheter från modern tid. Att arbeta i Göteborgs centrum är inspirerande och omväxlande, staden är hela tiden i förändring och förvandling! Inom Vallgraven är namnet på en stadsdel som även gett namn åt ett primärområde i stadsdelsnämndsområdet Göteborgs Stad Centrum. Området har fått sitt namn från läget vid vallgraven som ursprungligen omslöt Göteborgs befästningar. Stadsd

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Kommunikationer

Mittemot denna fräscha kontorsfastighet kommer Bostads AB Poseidon uppföra Kv Venus med ca 800 nya bostäder. Går allt som planerat kommer drygt 3 000 personer att bo i Norra Gårda om några år. Närheten till evenemangsstråket och goda kommunikationer runt knuten gör kvarteret intressant och attraktivt. Det finns också många arbetsplatser i Norra Gårda som tillsammans med de nya bostäderna kan skapa en trevlig mix av aktiviteter och locka fler restauranger och butiker.

Sökhjälp