Skriv ut

Skapa PDF

Smista Allé, Smista

segeltorp

Bästa skyltläget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 3 500 - 3 500 m²
Karta

Information

Utförande

Planlösning

I bästa läge i Smista planerar Castellum att uppföra en byggnad om totalt 9000 kvm med trolig inflyttning under början av 2019. Byggnaden kommer att byggas med en fasadlängd om totalt 180 meter vilket ger ett utmärkt skyltläge ut mot E4/E20! Det kommer att finnas möjlighet att hyra lokaler från 150 - 9 000 kvm Just nu finns möjlighet att förhyra en lokal om ca 3 500 kvm med en takhöjd på 6,4 m, markinlastning och ett entresolplan där t.ex. kontor och personalutrymmen kan förläggas. Parkering sker direkt utanför entrén eller i p-däckslösning på plan 3.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 3 500 3 500

Omgivning

Närservice

Området Smista Allé är beläget i direkt anslutning till motorvägen E4/E20 i närheten av handelsområdet Kungens Kurva i södra Stockholm. Hela området har med sin närhet till motorvägen ett suveränt skyltläge som exponeras mot ca 100 000 stycken fordon som passerar dagligen. Smista Allé är ett av våra mest prioriterade utvecklingsområde där projekt hittills har genomförts tillsammans med Audi, Porsche, Veho Bil och Svenska Bil. Kvar i området finns ca 45 000 kvm för nya projekt. Just nu pågår flertalet intressanta diskussioner med potentiella hyresgäster.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig hit med bil. E4/E20 ligger precis intill och Smista Allé löper parallellt med motorvägen mellan trafikplatserna Bredäng och Kungens kurva. Flera bussar trafikerar området och tar dig enkelt till de omkringliggande tunnelbanestationerna. Den närmaste är Sätra endast fem minuters promenad bort.

Sökhjälp