Skriv ut

Skapa PDF

Boplatsgatan 8, Fosie

malmö

Ljusa kontorslokaler med parkering utanför dörren.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 800 - 1 600 m²
Karta

Information

Beskrivning

Denna ljusaoch trevliga lokal på 800-1600 kvm ger stort utrymme för flexibilitet. Vill man sitta i öppet landskap eller rumsindelat finns det goda möjligheter att utforma det efter egna behov. Lokalen är även delbar. Har ni personal som kör i tjänsten? I så fall är detta läge helt oslagbart. Fastigheten ligger bra kommunikationsmässigt och med parkeringsplatser utanför dörren. För dem som inte är bilburna finns busshållplats mycket nära. Restaurang finns i huset och det även generöst med parkeringsplatser utanför fastigheten. Närheten till Jägersro Center där det finns ett stort utbud av lunchrestauranger och service är ett stort plus och närheten till motorvägen gör det lätt att ta sig till och från fastigheten.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 800 1 600

Omgivning

Närservice

Frukost- & lunchrestaurang finns på området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Hörsal finns för uthyrning i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten och tar dig snabbt ut på övriga större vägleder. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till centralstationen.

Sökhjälp