Skriv ut

Skapa PDF

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby

upplands väsby

Väl omtyckt fastighet, inbjudande trapphus och en öppen kontorslokal med härligt ljusinsläpp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 288 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Trevligt kontor med stor potential och härligt ljusinsläpp. Lokalen har en öppen planlösning och lokalens layout gör den utmärkt för en kombination av showroom och kontor. Ytskikt behöver uppdateras och som ny hyresgäst finns möjlighet att påverka materialval. Väl omtyckt fastighet med mycket charmiga och exklusiva trapphus. Det som särskiljer trapphusen från en i mängden är dess härliga ljusinsläpp och exklusiva materialval. Tillsamans skapar detta ett trevligt intryck för besökare och företagets personal!

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Öppen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 288

Omgivning

Närservice

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, Friskis och Svettis.

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster. Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station. Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Dokument

Länkar

Sökhjälp