Skriv ut

Skapa PDF

Norgegatan 2, Kista

kista

En oslipad diamant med lastkaj! Nu har ni chansen att etablera er i en lokal med lastkaj nära Kista Galleria! Se nedan dokument på förslag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 482 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen som är belägen på markplan har idag en öppen planlösning och kan enkelt anpassas efter dina behov och önskemål. Smidig in- och utlastning sker via markport som mäter 4,1 m samt genom lastkaj som nås via garaget. Lokalen har dessutom ett bra skyltläge och är synlig för Kista Gallerias bilburna besökare. Här finns även bra parkeringsmöjligheter för besökarna.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Öppen.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 482

Omgivning

Omgivning/natur

Kista har blivit ett världscentrum för utveckling och företagande inom elektronik, IT och mobilkommunikation och är ett mycket spännande företagsområde.

Närservice

Norgegatan 2 ligger endast 400 meter från Kista Galleria. Där finns caféer och restauranger med ett brett utbud samt all övrig tänkbar service som exempelvis bank, apotek, post, biograf och träningsanläggningar. Fastigheten erbjuder även en hel del service. Exempelvis så finns en hörsal för hyresgäster att nyttja gratis. Hörsalen rymmer ca 50 personer i biosittning. För de som motionerar finns det även i fastigheten omklädningsrum med bastu.

Kommunikationer

Norgegatan 2 ligger lättåtkomlig från både E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Tunnelbanestationerna Kista och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort, och in till T-Centralen tar det knappt 20 minuter. Önskar du resa med pendeltåg är det Helenelunds station som ligger närmast, linje Södertälje - Märsta. Restiden från T-centralen är ca 15 minuter. Till och från flygplatserna kan du åka med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast i Kista Centrum och kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats. Det finns även bra bussförbindelser till och från fastigheten.

Dokument

Sökhjälp