Skriv ut

Skapa PDF

Norgegatan 2, Kista

kista

Lokalen är utrustad med luft och värme. Om solen tittar fram under sommar halvåret så kyls luften till en behaglig temperatur.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 393 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är rumsindelad och i L-form med glasade partier mot korridor. Pentry och WC grupp. Ytskicken var moderna för ca 10 år sedan men tar du det som det är kan jag ge dej ett bra pris.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Rumsindelat kontor.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 393

Omgivning

Omgivning/natur

Kista har blivit ett världscentrum för utveckling och företagande inom elektronik, IT och mobilkommunikation och är ett mycket spännande företagsområde.

Närservice

Norgegatan 2 ligger endast 400 meter från Kista Galleria. Där finns caféer och restauranger med ett brett utbud samt all övrig tänkbar service som exempelvis bank, apotek, post, biograf och träningsanläggningar. Fastigheten erbjuder även en hel del service. Exempelvis så finns en hörsal för hyresgäster att nyttja gratis. Hörsalen rymmer ca 50 personer i biosittning. För de som motionerar finns det även i fastigheten omklädningsrum med bastu.

Kommunikationer

Norgegatan 2 ligger lättåtkomlig från både E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Tunnelbanestationerna Kista och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort, och in till T-Centralen tar det knappt 20 minuter. Önskar du resa med pendeltåg är det Helenelunds station som ligger närmast, linje Södertälje - Märsta. Restiden från T-centralen är ca 15 minuter. Till och från flygplatserna kan du åka med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast i Kista Centrum och kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats. Det finns även bra bussförbindelser till och från fastigheten.

Dokument

Sökhjälp