Skriv ut

Skapa PDF

Bergkällavägen 32, Bredden Sollentuna

sollentuna

Här finner du ett bra kontor högst upp i fastigheten med en egen terrass. Lokalen har en bra standard med fräscha, målade ytskikt samt glaspartier.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

330 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Här finner du ett bra kontor högst upp i fastigheten med en egen terrass. Lokalen har en bra standard med fräscha, målade ytskikt samt glaspartier. Planlösningen är idag rumsindelad med rum i flera olika storlekar. På golven i rummen är det mattor och i korridoren parkettgolv. Lokalen är i övrigt ljus med fönster i tre väderstreck och har en trevlig gemensam pentrydel för personalen.

Utförande

Våningsplan

6

Planlösning

Flexibel.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 330

Omgivning

Omgivning/natur

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer.

Närservice

För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Dokument

Sökhjälp