Skriv ut

Skapa PDF

Rullagergatan, Gamlestaden

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 3 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Är ditt företag intresserad av att sitta i en egen byggnad om 3000 kvm nära centrala Göteborg? Denna unika byggnad som uppfördes ca 1920 ligger i anslutning till Säveån med en anrik miljö. Byggnaden är uppförd i tre plan varav tidigare hyresgäst andvänt bottenvåningen som verkstadsytor och de två övre planen som kontor. &ltUL> &ltLI> Bara 7 minuter med spårvagn till Centralstationen. &ltLI> Goda parkeringsmöjligheter. &ltLI> Närhet till E6/E20 och resecentrum. &ltLI> Utmärkt skyltläge. &ltLI> Närhet till service och restaurang. &ltLI> Anpassningsbara ytor. &lt/UL> Låter detta intressant? Välkommen på visning!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 3 000

Omgivning

Omgivning/natur

I Gamlestaden lades grunden för Göteborg som Industristad där ett av Göteborgs viktigaste industriområden utvecklats sedan 1800-talet. Idag är Göteborg Stads vision att stadsdelen skall bli ett centrum och en sammanbindande länk mellan de nordöstra och centrala stadsdelarna. Kommersiell, småskalig service och handel finns i närheten, främst längs Artillerigatan och Brahegatan. Idag finns ett flertal serveringar, lunchrestaurang, några specialbutiker, apotek, systembolag, bank, tandvård, frisörer och vårdcentral.

Kommunikationer

Gamlestaden 2:5 är belägen cirka fyra kilometer nordost om Göteborgs centrum. Fastigheten har mycket bra kommunikationer då flera spårvagnslinjer och bussar passerar området. De närmaste hållplatserna ligger 50 respektive 100 meter från Fastigheten. Till centralstationen tar det enbart 7 minuter med spårvagn. Fastigheten är också lättillgänglig med bil från såväl centrum som från E20/E6 och riksväg 40. Fastigheten har även ett utmärkt skyltläge längs Gamlestadsvägen och Artillerigatan.

Sökhjälp