Skriv ut

Skapa PDF

Frösundaviks Allé 15, Frösunda

solna

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Frösundavik, en plats nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Pris från 8730 sek/mån
Storlek: 10 - 50 m²
Karta

Information

Beskrivning

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser. Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontor. *Allmänna villkor Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett privat och fullt möblerat kontor med höj- och sänkbart bord, stol och skåp och ger er tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad. http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-fr%C3%B6sundavik?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Utförande

Byggår

1996

Renoveringsår

2001

Antal rum

74

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 50

Ekonomi

Hyra

Pris från 8730 sek/mån

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Hagaparken

Parkeringsmöjligheter/garage

Både varmgarage och utomhusparkering

Kommunikationer

Buss 70

Vägbeskrivning

Från E4 Ta avfarten mot Frösundavik från norrgående riktning ta vänster och från södergående ta höger. Fortsätt gatan fram tills den tar slut. Centret ligger i samma byggand som Radisson Blu Hotel.

Dokument

Länkar

Filmer

Frösundaviks Allé 15, Frösunda
Sökhjälp