Skriv ut

Skapa PDF

Frösundaviks Allé 15, Frösunda

solna

Uppstartsföretag? Frilansare? Arbeta nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4an. Coworkingplatser på Frösundavik från 389:- per månad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell

Hyra: Pris från 389 sek/månad.

Storlek: 5 - 20 m²

Karta

Information

Beskrivning

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Frösundavik och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center. Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontor. * Allmänna villkor Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad. Placerad på Brunnsvikens kant ca 2 km från Stockholm city är anläggningen unik och fylld med historia.

Utförande

Byggår: 1996

Renoveringsår: 2001

Antal rum: 74

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 20

Ekonomi

Hyra: Pris från 389 sek/månad.

I hyran ingår: Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur: Hagaparken

Parkeringsmöjligheter/garage: Både varmgarage och utomhusparkering

Kommunikationer: Buss 70

Vägbeskrivning: Från E4 Ta avfarten mot Frösundavik från norrgående riktning ta vänster och från södergående ta höger. Fortsätt gatan fram tills den tar slut. Centret ligger i samma byggand som Radisson Blu Hotel.

Dokument

Länkar

Filmer

Frösundaviks Allé 15, Frösunda
Sökhjälp