Skriv ut

Skapa PDF

Frösundaviks Allé 15, Frösunda

solna

Uppstartsföretag? Frilansare? Arbeta nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4an. Coworkingplatser på Frösundavik från 850:- per månad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Pris: 850 kr
Hyra: Pris från 850 sek/månad
Storlek: 5 - 20 m²
Karta

Information

Beskrivning

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Frösundavik och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center. Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontor. * Allmänna villkor Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad. Placerad på Brunnsvikens kant ca 2 km från Stockholm city är anläggningen unik och fylld med historia. http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Utförande

Byggår

1996

Renoveringsår

2001

Antal rum

74

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 20

Ekonomi

Pris

850 kr

Hyra

Pris från 850 sek/månad

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Hagaparken

Parkeringsmöjligheter/garage

Både varmgarage och utomhusparkering

Kommunikationer

Buss 70

Vägbeskrivning

Från E4 Ta avfarten mot Frösundavik från norrgående riktning ta vänster och från södergående ta höger. Fortsätt gatan fram tills den tar slut. Centret ligger i samma byggand som Radisson Blu Hotel.

Dokument

Länkar

Filmer

Frösundaviks Allé 15, Frösunda
Frösundaviks Allé 15
Sökhjälp