Skriv ut

Skapa PDF

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

malmö

Kontor eller showroom i i välkända Glashuset granne med Torson.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 170 - 715 m²
Karta

Information

Utförande

Byggår

1955

Renoveringsår

2000

Våningsplan

1

Planlösning

Flexibel lokal för utbildning, showroom eller kontor i öppet landskap. Härligt ljusinsläpp med hög takhöjd och fina ytskikt med parkettgolv, vitmålade väggar och glaspartier. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak, kombinerad med dryga tre meter i takhöjd, skapar en ljus och luftig atomsfär. Installationer ligger placerade ovan undertak och dras enkelt ner till arbetsplatser som kan placeras flexibelt i de öppna ytorna. Lokalen används idag för kontor och har en direkt entré från Västra Varvsgatan 19/Bomgatan. Det går att skapa en trevlig och väl sammanhållen lokal som passar många olika typer av verksamheter. Lokalen kan kombineras med 545 kvm kontor till en större yta på 715 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 170 715

Omgivning

Omgivning/natur

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och fastigheten Bilen 22 består av fyra olika byggnader inom Masthusen som alla ligger i anslutning till Masttorget. Glashuset på Västra Varvsgatan 19 är ett modernt och unikt kontorshus. Masttorget 6 är ett nygbyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer Ica Maxi och Västra Varvsgatan 28 är ett P-hus. Alla ligger strax intill strandpromenaden vid Bo-01 och de vackra omgivningarna där. Vid Masttorget hittar du all service.

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till fastigheten finns det goda parkeringsmöjligheter på såväl mark som i p-hus.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Dokument

Sökhjälp