Skriv ut

Skapa PDF

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

malmö

Kontor eller showroom i i välkända Glashuset granne med Torson.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 170 - 170 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1955

Renoveringsår

2000

Våningsplan

1

Planlösning

Flexibel lokal för utbildning, showroom eller kontor i öppet landskap. Lokalen kan anpassas efter önskemål. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak, kombinerad med dryga tre meter i takhöjd, skapar en ljus och luftig atomsfär. Installationer ligger placerade ovan undertak och dras enkelt ner till arbetsplatser som kan placeras flexibelt i de öppna ytorna. Det går att skapa en trevlig och väl sammanhållen lokal som passar många olika typer av verksamheter.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 170 170

Omgivning

Omgivning/natur

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och fastigheten Bilen 22 består av fyra olika byggnader inom Masthusen som alla ligger i anslutning till Masttorget. Glashuset på Västra Varvsgatan 19 är ett modernt och unikt kontorshus. Masttorget 6 är ett nygbyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer Ica Maxi och Västra Varvsgatan 28 är ett P-hus. Alla ligger strax intill strandpromenaden vid Bo-01 och de vackra omgivningarna där. Vid Masttorget hittar du all service.

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till fastigheten finns det goda parkeringsmöjligheter på såväl mark som i p-hus.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Dokument

Sökhjälp