Skriv ut

Skapa PDF

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

malmö

Ledigt kontor eller showroom i det välkända Glashuset med Turning Torso som granne.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 170 - 170 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1955

Renoveringsår

2000

Våningsplan

1

Planlösning

Nu kan du hyra en flexibel lokal som är väl anpassad för till exempel utbildningsverksamhet, kontorsarbete i öppet landskap eller som showroom. Lokalen har dryga tre meter i takhöjd och byggnadens karaktäristiska glasfasad, som sträcker sig från golv till tak, skapar en ljus och luftig atmosfär. Det är en unik, kreativ och modern lokal som passar många olika typer av verksamheter och enkelt kan anpassas efter dina önskemål. Installationer för bland annat nätverk ligger placerade ovan undertak och kan därför dras ned till arbetsplatser som kan placeras flexibelt i de öppna ytorna.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 170 170

Omgivning

Omgivning/natur

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen. Vår fastigheten Bilen 22 består av fyra byggnader som alla ligger i anslutning till Masttorget: Glashuset på Västra Varsgatan 19 är en modern och unik kontorsbyggnad, Masttorget 6 är ett nybyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer ICA Maxi och Västra Varsgatan 28 är ett parkeringshus. Samtliga byggnader har vackra omgivningar och närhet till strandpromenaden vid Bo01-området.

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter på både markplan och i parkeringshus.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter, och med cykel tar det cirka fem minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne och över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Dokument

Sökhjälp