Skriv ut

Skapa PDF

Vassgatan 2 A, Marieholm

göteborg

Yteffektivt kontor med blandad planlösning. Perfekt läge nära leden.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

1 344 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Nära till leden ligger denna lokal om en totalyta på ca 658 kvm. Planlösningen erbjuder både cellkontor och öppna ytor. Här finns också tillgång till omklädningsrum, bastu och dusch. En större öppen yta invid dusch och omklädningsrum passar perfekt att inreda som trivsel/träningsrum för personalen.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Antal rum

17

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 344

Omgivning

Omgivning/natur

Detta läge är ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud. Härifrån kommer du snabbt ut på de stora lederna.

Närservice

Som tidigare nämnt ligger fastigheten med mycket god närhet till centrum och dess utbud. Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. Buss 59 som går en gång i halvtimmen stannar även vid Gamlestadstorget innan Centralstationen. Där finns det gott om lunchrestauranger att tillgå.

Kommunikationer

Fastigheten ligger med närhet till Göteborgs centrum. Bilkommunikationen till fastigheten är mycket bra då Marieholmsleden passerar nära området och snabbt förbinder sig till både E6 och E20. Vid fastigheten går bussar regelbundet in till city. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det endast ca 10 minuter med buss 59 och bilfärd går betydligt fortare.

Sökhjälp