Skriv ut

Skapa PDF

Vassgatan2A /Marieholmsgatan, Marieholm

göteborg

Tillfälle att hyra ett helt våningsplan med mycket bra läge i Marieholm, nära de stora lederna.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 344 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Tillfälle att hyra ett helt våningsplan med mycket bra läge i Marieholm, nära de stora lederna. Planlösningen erbjuder både cellkontor och öppna ytor. Här finns också tillgång till omklädningsrum, bastu och dusch. Hissen tar dig direkt in i lokalen som ligger på plan 2. Det finns gott om ljusinsläpp då fönster vetter mot alla väderstreck. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 344

Omgivning

Omgivning/natur

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud.

Närservice

Lunchrestaurang "Pizza Etc." finns på området. Där bjuds det på pizza, hamburgare och sallad m.m. I området kring Gullbergsvass finns det ett lite större utbud att välja bland.

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Sökhjälp