Skriv ut

Skapa PDF

Funbo Lövsta 131, Lövsta

uppsala

Här har du en gedigen lagerlokal med 3 fack i fil med portar mellan facken. Det finns även en stor entréport till varje fack. WC, dusch och pentry.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 472 m²

Karta

Information

Beskrivning

Här har du en gedigen lagerlokal med 3 fack i fil med portar mellan facken. Lokalen är på 472 m² och som det ser ut för tillfället är inte fastighetsägaren beredd att stycka av lokalen i mindre enheter. Det finns även en stor entréport till varje fack. WC, dusch och pentry. Då lokalen inte är momsregistrerad finns möjlighet att hyra för icke momspliktig verksamhet. Hyran är 900 kr/m²/år exkl. värme.

Utförande

Planlösning: Lokalen är indelad i 3 fack i fil varav de två mindre ligger på gavlarna och den större i mitten. På båda gavlarna finns stora portar till lokalen liksom i mitten till det stora facket. Portar finns också mellan facken. Det finns WC, dusch och pentry i lokalen.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 472

Omgivning

Kommunikationer: Bra anslutning till E4. Lagerlokalen ligger ca 4 km från där Almungevägen möter E4:an. Från korsningen E4 - Almungevägen kör du mot Almunge i ca 2,5 km och svänger höger mot Lövsta. Efter 1,4 km svänger du vänster upp på området där denna lokal ligger.

Sökhjälp