Skriv ut

Skapa PDF

Sundbybergsvägen 1, Solna

stockholm

Högt upp!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

539 m²

Karta

Information

Beskrivning

Högt upp i huset ligger denna lokal med mestadels öppen planlösning. Det höga läget i fastigheten gör att ljuset flödar in i lokalen och den vidsträckta utsikten är slående. Skyltläget är optimalt mot Solnavägen och det förbipasserande pendeltåget - tusentals människor ser just ert företags namn. Lokalen har en bra layout med flera mindre mötesrum och samtalsrum. Direktaccess till lasthiss och lastkaj (i källaren) finns. Pentryt ligger som ett trevligt nav i mitten av lokalen. I fastigheten finns gemensam reception, lunchrestaurang, gym och konferensavdelning. Parkering i garage och utomhus finns att förhyra.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 539

Omgivning

Omgivning/natur

Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter utomhus och i garage för hyresgäster och utomhus för besökare.

Närservice

Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Sökhjälp