Skriv ut

Skapa PDF

Kronoskogsvägen 8-10, Grubbe

umeå

Totalrenoverad industrilokal belägen på industriområdet Kronoparken, Grubbe utmed E12.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 230 m²

Tillträde: 2015-10-01 Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Vi erbjuder en totalrenoverad industrilokal om ca 230 kvm. Lokalen har en öppen planlösning och med en fullhög industriport med gångdörr (ca 4,5 m hög). Lokalen har en öppen planlösning och inrymmer även ett kontor, ett fikarum, omklädningsdel med wc och dusch. Hela lokalen har nya ytskikt inklusive massagolv, ny wc-utrustning och nytt pentry. Lokalen har flera högfönster bredvid porten som ger trevligt dagsljusinsläpp. Lokalen är ansluten till oljeavskiljare. Fiber via Umeå Energi finns indraget.

Utförande

Byggår: 1976

Renoveringsår: 2013

Övrigt

Takhöjd: 4,5 m

Lokalen kan nås via: - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 230

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen på Kronoparkens industriområde, ca 4 kilometer från centrum. I samma fastighet samt i intilliggande byggnader finns verkstäder och däckfirmor, bilförsäljare samt pizzeria. Närmsta granne är välsorterade ICA Kvantum.

Närservice: Restauranger finns i området och närmsta granne är ICA Kvantum som är både post- och ATG-ombud samt inhyser apotek. Nybyggd bensinstation med tvätthall är belägen intill ICA Kvantum.

Kommunikationer: Invid E12, knappt fyra kilometer väster om Umeå centrum, ligger fastigheten strategiskt nära service och kommunikationer. Bussförbindelser finns utanför fastigheten och med gångavstånd till bussförbindelser till 1:ans buss som är den mest frekvent trafikerade busslinjen i Umeå. E12:an löper längs med fastigheten och området knyter an via rondell till Västra länken till området Västerslätt och Ersboda/E4 Norr.

Sökhjälp