Skriv ut

Skapa PDF

Kronoskogsvägen 8-10, Grubbe

umeå

Totalrenoverad industrilokal belägen på industriområdet Kronoparken, Grubbe utmed E12.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

230 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Vi erbjuder en totalrenoverad industrilokal om ca 230 kvm. Lokalen har en öppen planlösning och med en fullhög industriport med gångdörr (ca 4,5 m hög). Lokalen har en öppen planlösning och inrymmer även ett kontor, ett fikarum, omklädningsdel med wc och dusch. Hela lokalen har nya ytskikt inklusive massagolv, ny wc-utrustning och nytt pentry. Lokalen har flera högfönster bredvid porten som ger trevligt dagsljusinsläpp. Lokalen är ansluten till oljeavskiljare. Fiber via Umeå Energi finns indraget.

Utförande

Byggår

1976

Renoveringsår

2013

Våningsplan

56

Övrigt

Takhöjd

4,5 m

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 230

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen på Kronoparkens industriområde, ca 4 kilometer från centrum. I samma fastighet samt i intilliggande byggnader finns verkstäder och däckfirmor, bilförsäljare samt pizzeria. Närmsta granne är välsorterade ICA Kvantum.

Närservice

Restauranger finns i området och närmsta granne är ICA Kvantum som är både post- och ATG-ombud samt inhyser apotek. Nybyggd bensinstation med tvätthall är belägen intill ICA Kvantum.

Kommunikationer

Invid E12, knappt fyra kilometer väster om Umeå centrum, ligger fastigheten strategiskt nära service och kommunikationer. Bussförbindelser finns utanför fastigheten och med gångavstånd till bussförbindelser till 1:ans buss som är den mest frekvent trafikerade busslinjen i Umeå. E12:an löper längs med fastigheten och området knyter an via rondell till Västra länken till området Västerslätt och Ersboda/E4 Norr.

Sökhjälp