Skriv ut

Skapa PDF

Kronhusgatan 7, Centrum

göteborg

Attraktiv kontorslokal med bra läge i anslutning till Nordstan och alla faciliteter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 475 m²

Karta

Information

Beskrivning

Kontor med trevligt och attraktivt läge på plan 2. Det finns möjlighet att via intertrappa slå ihop den här lokalen tillsammans med 262m2 på plan 3. Här erbjuds en kontorslokal i en genuin fastighet med närhet till allt Göteborgs innerstad och allt vad den erbjuder. I området samsas kontorsfastigheter, lägenhetsfastigheter, butiker och Kronhusbodarna. Fastigheten ligger praktiskt nära Nordstan där det finns goda parkeringsmöjligheter och all tänkbar shopping.

Utförande

Våningsplan: 2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 475

Omgivning

Omgivning/natur: Området Inom Vallgraven är Göteborgs hjärta. Lokalen ligger ett stenkast från Kronhusbodarna och mysiga smågator med stor kulturhistoriskt värde. Direkt närhet till all tänkbar service men samtidigt i ett lugnt och trevligt läge.

Närservice: Här har du inte långt till både kulturliv och bra shopping. Nordstan, Skandinaviens ledande Köpcentrum, ligger precis i närheten och det finns gott om välrenommerade restauranger och mysiga caféer i området.

Kommunikationer: Knytpunkterna Brunnsparken som Centralstationen ligger på några få minuters promenadavstånd. Från Centralstationen går X2000, regionaltåg, pendeltåg och flygbussar. Väljer du att ta bilen kan du parkera i Nordstans eller NK:s parkeringshus.

Sökhjälp