Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Effektiv lager- och produktionslokal i Högsbo, med tillhörande inhägnad gård om drygt 1000 kvm, med kontor och personalytor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 007 - 2 647 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med ett bra läge i Högsbo finner ni denna Ljusa lager- och produktionslokal med kontor/personalutrymmen om ca totalt 300 kvm. Ytterligare kontorsyta kan byggas till. Portar i markplan och inhägnad mark om dryga 1000 kvm! Möjlig rundkörning runt fastigheten för lastbilar/långtradare. Passande för ex. grossistverksamhet, lättare produktion, lager/distribution.

Utförande

Teknisk information

Takhöjd

3 m

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 007 2 647

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Företagsklimatet är mycket bra och ett flertal större företag har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Närservice

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse med buss 58 och 722 till hållplats Beatrice Lesslies Gata. Närhet till motorvägar gör att läget blir mycket bra.

Sökhjälp