Skriv ut

Skapa PDF

Östra Varvsgatan 4, Västra Hamnen

malmö

Tillfälle som man inte får missa! Varför inte välja kontoret högst upp med egna takterrasser med havsutsikt?

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 798 - 1 236 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till denna högkvalitativa fastighet där vi nu har nöjet att erbjuda lokalen högst upp i huset med tre riktigt stora takterrasser. Lokalen är i dagsläget till stor del rumsindelad och med konferensrum och mötesrum i varierande storlekar. Självklart kan man dock anpassa lokalen efter ert företags behov. De stora terrasserna i olika väderstreck är en fantastisk tillgång till denna lokalen och ger en enorm frihetskänsla. Utsikten är svårslagen och man kan följa solen hela dagen. Lokalen högst upp i huset är på 798 kvm och man har möjlighet att få en interntrappa till lokalen nedan och då får man hela 1 236 kvm. Välkommen att boka visning!

Utförande

Våningsplan: 6

Planlösning: Öppna kontorslandskap med många både större och mindre mötesrum.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 798 1 236

Omgivning

Omgivning/natur: Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan Centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.

Närservice: I området erbjuds många lunchrestauranger av olika karaktärer. Här finns även matbutiker, systembolag, bank, apotekt frisörer gym mm i abosolut närhet.

Kommunikationer: Från centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns natuligtivs även stadsbuss att ta den sista biten, hållplatsen är då precis utanför fastigheten.

Dokument

Sökhjälp