Skriv ut

Skapa PDF

Kronborgsgränd 9, Kista

kista

I Kista Front erbjuds en helt ny typ av mötesplats. En affärsplattform för möten fylld av energi, liv och affärer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 700 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Kista Front erbjuds en helt ny typ av mötesplats. En affärsplattform för möten fylld av energi, liv och affärer möter kunder och anställda varje dag. Anläggningen möjliggör en naturlig följsamhet eftersom behovet av möteslokaler i den egna ytan kan reduceras. I entrén och dess ljusgård ryms en mängd affärsstödjande funktioner: incheckningsdisk/reception,yta för event/mässor, café/bistro, en hub där företagen i området kan slå sig ner, samt en mötes- och konferensanläggning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1993

Våningsplan

1 av 4

Planlösning

Ytskiktet i lokalen är utrivet idag och lokalen anpassas efter hyresgästens behov. Fiberanslutning finns i huset. Här är det lätt att trivas!

Övrigt

Övrigt

Synligt kontorsläge i fronten till Kista.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 700

Omgivning

Omgivning/natur

Kista Front ligger strategiskt vid entrén till Kista och är det första du ser när du kommer från E18. Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas. Här blir ni grannar med ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn.

Närservice

Direkt utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food cort och träningsmöjligheter. Närmsta träningscenter är SATS som finns 250 meter bort i Kista Science Tower, även Friskis & Svettis samt World Class finns i Kista.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista- blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18.

Dokument

Sökhjälp