Skriv ut

Skapa PDF

Solna Strandväg 3, Solna strand

solna

Härligt kontor med fördelaktig hyresnivå. 20-talet kontorsrum i varierande storlek. Direktaccess till trevlig innergård. Lasthiss finns till lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 803 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1951

Våningsplan

2

Planlösning

En ljus lokal med utsikt mot Solna Strandväg och Tritonvägen. Till stor del rumsindelad och med access till en trevlig innergård. Lokalen har access till lasthiss och med lastkaj från Tritonvägen.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 803

Omgivning

Omgivning/natur

Trevligt och expansivt företagsområde med närhet till promenad och cykelstråk utefter vattnet som leder hela vägen in till city.

Närservice

Det finns ett mycket rikt och varierat lunchutbud i området, varav populära restaurangen Fattoush ligger i fastigheten. I huset finns även bank och bankomat. Pressbyrå, bageri, gym och konferenscenter finns i närheten. Övrig service och handel finns på gångavstånd i Sundbybergs Centrum.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands tunnelbanestation ligger inom någon minuts avstånd och ett flertal busslinjer trafikerar i området. Pendeltåg och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på 10 minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt 10 minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Solna strand med några stopp emellan. Båten är gratis för Humlegårdens hyresgäster!

Länkar

Sökhjälp