Skriv ut

Skapa PDF

Greta Garbos Väg 11-13, Solna

solna

Välkommen till en toppmodern kontorslokal endast 7 min från stan. Endast 150 m till tunnelbanestation Näckrosen. Möjlighet till omgående tillträde.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

726 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en väldigt ljus och fin kontorslokal om 726 kvm. Toppmodern kontorslokal med öppen planlösning. Flertalet konferensrum och telefonrum med moderna glaspartier. Välutrustat och påkostat pentry. Fastigheten är uppförd 1920 samt tillbyggd 2003-2004 och har ett attraktivt läge med mycket goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Varmgarage finns i fastigheten gör det enkelt och bekvämt. Gott om garageplatser. 1800 kr/mån/plats. Området ger en genuin känsla av småstadsidyll och har en god närservice. Det finns gott om restauranger, caféer, frisör, kemtvätt samt träningsanläggning. Det finns även en modern konferensanläggning i direkt anslutning. Närhet till Mall of Scandinavia med shopping i världsklass. Filmstaden i Råsunda är ursprungligen namnet på filmstudioanläggningar där en betydande del av svensk film under första delen av 1900-talet producerades. Idag är området utvecklat till ett modernt kontorsområde som inte bara rymmer filmbolag utan är även hemmet för flera andra bolag i olika branscher.

Planlösning

Utförande

Byggår

1920

Renoveringsår

2003

Våningsplan

2

Planlösning

Här finns toppmoderna kontorslokaler med en ljus och flexibel planlösning. Det finns ett flertal konferens samt samtalsrum. Öppen planlösning. Välutrustat och modernt pentry.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 726

Omgivning

Omgivning/natur

Härliga omgivningar nära Råstasjön och Lötsjön med fina promenadstråk.

Närservice

God närservice i området. Backstugan är en av många restauranger med hemtrevlig miljö och husmaninspirerad meny. Regissörsvillan som har en stjärna i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. I portvaktsstugan som ligger vid entrén finns ett våffelcafé och ni kan också välja mellan att äta italienskt, sushi, thai, här finns något för alla smaker! I området hittar ni också frisör, skrädderi/kemtvätt samt gym Puls och träning med generösa öppettider. Ca 15 minuters promenad till Mall of Scandinavia med shopping och upplevelser i världsklass. Ca 10 minuters promenad till Solna Centrum som har ett ett brett utbud med ca 120 butiker och restauranger i en trevlig miljö. Här kan man göra alla inköp på ett och samma ställe. Det finns även service som banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel, resebyrå, vårdcentral, tandläkare och bibliotek.

Kommunikationer

Attraktivt läge med mycket goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Närmaste tunnelbanestation är Näckrosen och ligger endast ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området. Ca 10 minuters promenad till pendeltågsstation Solna Station.

Länkar

Sökhjälp