Skriv ut

Skapa PDF

Greta Garbos väg 13, Solna

solna

Fina ytor med flera användningsområden, möjlighet till anpassning efter behov för att sätta egen prägel. På filmhistorisk mark i Gamla Filmstaden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 726 - 726 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fina ytor med flexibel planlösning efter kundens behov! Lokalen har idag främst stora öppna ytor kombinerat med mötes och konferensrum i olika storlekar. Till kontoret finns två entréer vilket möjliggör en extern och en intern entré. I anslutning till entréerna finns wc varv en hwc. Ena delen har plats för reception och backoffice för det företag som har behov för mottagning av besökare. Idag finns ett rymligt kök och i anslutning en stor lounge för personal att äta och umgås eller alternativt ta emot besökare. Lokalen är anpassningsbar efter behov och önskemål då inga bärande innerväggar finns. Fastigheten är lättillgänglig för inlastning av varor och även pallar både från gatan samt från garage under huset. Fastigheten håller hög teknisk standard, fiber finns in till huset. I området finns Regissörsvillan som erbjuder dagkonferenser i filmhistorisk miljö där både Ingemar Bergman och Selma Lagerlöf konfererat.

Utförande

Byggår

1903

Renoveringsår

2003

Våningsplan

1

Teknisk information

Ventilation

Mekanisk ventilation med kyld tilluft

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 726 726

Omgivning

Närservice

Filmstaden Råsunda ligger i det studioområde där 440 SF filmer spelades in mellan åren 1919 och 1970. Biografen öppnade 2001. Bekväma fåtöljer och väl tilltaget radavstånd garanterar ett bekvämt biobesök. Salongerna är döpta efter tre svenska stjärnskådespelare som verkat i området, Annalisa Ericson, Nils Poppe och Sickan Carlsson.alen ligger i gamla Filmstaden Solna.

Kommunikationer

Tunnelbanestation Näckrosen ligger precis utanför området liksom busslinjerna 515, 595 och 609.

Övrig information

Övrigt

Portvaktsstugan är ett våffelkafé i området som också har en presentbutik. Här kan man avnjuta våfflor och kaffe fredag-söndag.

Länkar

Sökhjälp