Skriv ut

Skapa PDF

Säbygatan 13, Boländerna

uppsala

Verksamhetslokal om totalt ca 475 m² belägen på Säbygatan 11 i Boländerna. Ljusa och flexibla lokaler!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 475 m²

Karta

Information

Beskrivning

Verksamhetslokaler om 475 m² med ett bra läge på Säbygatan 11. Lokalerna är flexibla med ett bra läge i expansiva Boländerna med goda kommunikationsmöjligheter och mycket stort utbud av service.

Utförande

Planlösning: Flexibla lokaler om 475 m² som idag är uppdelade på en butiksyta om 89 m², kontor 67 m² och lagerytor om 318 m². Fördelningen mellan butiksyta och lagerytor går att disponera. Det finns en entré och många skyltfönster ut mot Säbygatan.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 475

Omgivning

Omgivning/natur: Attraktivt läge i främre Boländerna, nära södra uppfarten till Uppsala Entré. I omgivningen finns flera mindre och större företag, butiker, restauranger, bank etc. Boländerna är ett expansivt område med handel, industri och kontor.

Närservice: Mycket god service då Uppsalas centrum ligger nära samt Boländernas utbud av flera stora varuhus och gallerian Bolands city.

Kommunikationer: Fastigheten ligger nära Uppsala centrum, området trafikeras av lokalbussar och det är enkelt att ta sig med bil till E4:ans påfarter.. En promenad till Resecentrum tar ca 10 minuter.

Vägbeskrivning: se bifogad karta

Sökhjälp