Skriv ut

Skapa PDF

Rösaringvägen 10, Bro

bro

En cateringlokal om ca 695 kvm ute på vackra Säbyholm som har ett basutrustat kök med en serveringsdel.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik, Övrigt
Hyra: 600 kr/m²/år
Storlek: 695 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Denna gamla skolmatsal är väldigt passande för livsmedelstillverkning av många slag. En Cateringverksamhet skulle kännas helt rätt! - Ett basutrustat kök som är redo och användas direkt. - Finns gott om matplatser för en sk servering eller uppdukning. - Parkering och lastkaj gör läget lättillgängligt för varutransporter. - Det kommer finnas närproducerade odlingar på området. Idag ger området en bykänsla som kommer förstärkas med vackra nyrenoverade byggnader, anlagda trädgårdar och framtida företag mfl. Varmt välkomna att kontakta mig för visning! www.sabyholm.com.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 695 600

Ekonomi

Hyra

600 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Säbyholm är ett vackert parkliknande område vid Mälarens strand. Kommunen är expansivt område just nu och du har ett flertal toppklassiga golfbanor och andra natursköna platser.

Närservice

I Bro centrum finns bl.a ICA-butik och restauranger. Det finns också bibliotek och äventyrsbad, gym och sporthall.

Kommunikationer

Att ta sin in till Stockholm City tar ca 35 min med bil och Arlanda nås på 35 min via motorvägen. Från Bro Centrum finner du pendeltåg till City och det tar 30 min. Du har även kommunikationer med buss från Säbyholm till Bro Centrum bla. Det finns gott om infartsparkeringar vid Bro Station. För vägbeskrivning se även www.eniro.se och www.hitta.se.

Sökhjälp