Skriv ut

Skapa PDF

Jenny Linds väg 63, Gottsunda

uppsala

Lokalen finns i ett gårdshus mitt i ett bostadsområde. Egen ingång i markplan. Lämplig för exempelvis föreningsverksamhet i mindre omfattning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt

Hyra: Kontakta hyresvärd för information.

Storlek: 75 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen omfattar 75 kvm fördelat på hall med förråd och WC, RWC, pentry samt två rum. Granne med lokalen är en hyresgästföreningslokal. Denna lokal lämpar sig inte för restaurang eller caféverksamhet. Fiber via Open Universe kommer att installeras i lokalen.

Utförande

Byggår: 1977

Planlösning: Kapprum med ett par förrådsutrymmen och två toaletter. Ett större rum med plats för umgänge samt ingång till mindre pentry. Ett något mindre rum nås från kapprummet.

Övrigt

Övrigt: Det finns ingen kölista till våra lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal. Ange följande i din intresseanmälan: • Verksamhetsbeskrivning och affärsidé med kalkyl •Organisationsnummer/personnummer.

Övrigt

Lokalen kan nås via: Egen ingång i markplan

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 75

Ekonomi

Hyra: Kontakta hyresvärd för information.

I hyran ingår: Värme

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: P-plats och garage finns vid områdets parkering som hyrs separat, gästparkering finns på gångavstånd.

Närservice: Nära till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum som nu står inför en stor förnyelse och utbyggnad. Här finns all närservice samt motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater.

Kommunikationer: Kommunikationerna är goda med stadstrafikens bussar eller fina cykelvägar. In till centrala Uppsala tar du dig på tjugo minuter med buss.

Skyltläge: Nej

Sökhjälp