Skriv ut

Skapa PDF

Gustav III:s Boulevard 26, Frösunda

solna

Showroom med grym takhöjd och ett trevligt läge i Frösunda med närhet till E4 :an och närservice.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 467 m²
Karta

Information

Beskrivning

Showroom med grym takhöjd och ett trevligt läge i Frösunda med närhet till E4:an och närservice. Restaurang, Café och Sushirestauarang finns i fastigheten. Gott om P-platser i garaget samt biltvätt medan du är på kontoret. Kombinera ert showroom med huvudkontor om ca 1000 kvm i samma fastighet!

Utförande

Byggår

2000

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 467

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i en miljö som präglas av både kontor och bostadsfastigheter. Hagaparken och Ulriksdal erbjuder naturskön omgivning för promenader, löpning eller picknick. Vid Brunnsviken kan man bada eller åka skridskor på vintern.

Närservice

Närområdet kring fastigheten erbjuder ett stort antal butiker, restauranger, matbutiker, bank och träningsmöjligheter.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil och kommunala färdmedel. Solna station ligger ca 10 minuters gångväg bort. Flertalet bussar trafikerar området 70, 156, 177 till olika delar av Stockholm. Flygbuss eller bil till Arlanda går på ca 25 minuter.

Övrig information

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Dokument

Gustav III:s Boulevard 26
Sökhjälp