Skriv ut

Skapa PDF

Gustav III:s Boulevard 26, Frösunda

solna

Showroom med grym takhöjd och ett trevligt läge i Frösunda med närhet till E4 :an och närservice.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 467 m²

Karta

Information

Beskrivning

Showroom med grym takhöjd och ett trevligt läge i Frösunda med närhet till E4:an och närservice. Restaurang, Café och Sushirestauarang finns i fastigheten. Gott om P-platser i garaget samt biltvätt medan du är på kontoret. Kombinera ert showroom med huvudkontor om ca 1000 kvm i samma fastighet!

Utförande

Byggår: 2000

Övrigt

Övrigt: FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 467

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger i en miljö som präglas av både kontor och bostadsfastigheter. Hagaparken och Ulriksdal erbjuder naturskön omgivning för promenader, löpning eller picknick. Vid Brunnsviken kan man bada eller åka skridskor på vintern.

Närservice: Närområdet kring fastigheten erbjuder ett stort antal butiker, restauranger, matbutiker, bank och träningsmöjligheter.

Kommunikationer: Fastigheten nås lätt med både bil och kommunala färdmedel. Solna station ligger ca 10 minuters gångväg bort. Flertalet bussar trafikerar området 70, 156, 177 till olika delar av Stockholm. Flygbuss eller bil till Arlanda går på ca 25 minuter.

Dokument

Sökhjälp