Skriv ut

Skapa PDF

Karlavägen 104, plan 5, Östermalm

stockholm

Fin lokal med öppen planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 477 - 477 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nyrenoverad, trevlig lokal på femte våningen. Lokalen har en öppen planlösning med ett konferensrum. Ljusgrå textilmatta på golvet ocj ljusa väggar och tak med infälld LEDbelysning. Vid entrén finns det plats för en reception om så önskas. Vidare finns en genemsam reception vid entrén på Karlavägen 100.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 477 477

Omgivning

Omgivning/natur

Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30 samt vid Linnégatan där det finns en större markparkering. Garagets öppettider: alla dagar 06-24, övrig tid sker inpassering med kort och kod Apcoa Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser. Vill du reservera en p-plats? Kontakta Apcoas kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70, maila till uthyrning@apcoa.se eller gå in på hemsidan www.apcoa.se.

Parkeringsmöjligheter/garage

OBS! Mer info under Omgivning. I garaget finns 18 parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. 14 platser är utrustade med laddstolparna som erbjuder laddeffekt på 7,4 kW med Typ 2 uttag. Resterande fyra platser är utrustade med miniladdare för laddning av elmotorcyklar och elmopeder och erbjuder laddeffekt på 3,7 kW med schukouttag. På markparkeringen finns ytterligare fem parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. Laddstolparna erbjuder laddeffekt på 7,4 kW och har Typ 2 uttag. Laddplatsbiljett gäller för parkering på samtliga laddplatser och betalas via parkeringsautomaten eller Easy Park. I parkeringsgaraget kan man även teckna ett särskilt parkeringstillstånd för laddplatserna via parkeringsoperatören. På markparkeringen finns även en snabbladdare som erbjuder DC laddning på 50 kW med uttag för CCS resp. Chademo samt ett Typ 2 uttag för AC laddning på 43 kW. Betalning görs via RFID-kort, sms eller webbapp. Instruktioner för de olika betalmetoderna finns att läsa på snabbladdaren.Garagets öppettider: alla dagar 06.00-24, övrig tid sker inpassering med kort och kodOreserverad plats: 1800 kr/mån (ex moms)Reserverad plats: 2600 kr/mån (ex moms)MC-plats: 500 kr/mån (ex moms)Laddplatstillstånd: 600 kr/mån tilläggsabonnemang (ex moms)Kontakta Apcoa för att hyra plats.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan. Buss 4 och 42 stannar utanför fastigheten på Karlavägen, buss 56 på Linnégatan, buss 76 på Oxensternsgatan och buss 69 vid Djurgårdsbron alternativt Berwaldhallen. Möjligt att ta tåget till Djurgården och stiga av vid Djurgårdsbron.

Sökhjälp