Skriv ut

Skapa PDF

Kalkstensvägen 2, Gastelyckan

lund

Hyr en skånelänga för ert företag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 350 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyr den gamla men dock nyrenoverade (2006) skånelängan som ligger utmed E22an mellan Malmö och Lund, Här har ni möjlighet att samla ert företag i ett enda hus med takbjälkar, burspråk samt både mindre rum och öppna ytor. Lokalen är utrustad med både hiss till andra våningen samt modernt kök och duschutrymmen.

Utförande

Teknisk information

Takhöjd

2,3 m

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 350

Omgivning

Omgivning/natur

Kalkstensvägen 2 hittar man på området Gastelyckan. Här ligger många kända och stora företag i närheten, man tar dessutom sig lätt hit via E22. Med bil tar det ungefär endast 10-12 minuter från centrala Lund och för den som pendlar finns det möjlighet att ta bussen.

Närservice

Ett par matställen och restauranger i finns i området. Den berömda Knakekorven, Mormors bageri och Scandic Star hotell bland annat.

Kommunikationer

Fastighetens läge vid motorvägsavfarten Lund Östra tillsammans med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset gör det enkelt att färdas hit med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C och på ca 350 meters avstånd nås busshållsplatsen som tar dig till Malmö.

Sökhjälp