Skriv ut

Skapa PDF

Gullbergs Strandgata 4, Gullbergsvass

göteborg

Ljus och trevlig lokal med utsikt över Göteborgs inlopp. Med närhet till såväl Centralen, Nils Eriksson terminalen som till Nordstan och City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 058 m²
Tillträde: Enl. överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på plan 2, vilket är en trappa upp i huset från entrén på Gullbergs Strandgata 4. Entrén är välkomnande med en fin väntyta/displayta i kombination med lokalens reception. Den yteffektiva lokalen präglas av att samtliga arbetsplatser ger goda förutsättningar för dagsljus i en lokal med fönster i alla väderstreck. Längst ena sidan av lokalen ges även en fin utsikt över Göteborgs inlopp. I fastigheten sitter bland annat Alianca, Beiersdorf och Hamburg Süd Norden AB. Till lokalen hör även 6 st garageplatser och 17 st parkeringsplatser. Inom några hundra meter från lokalen finner ni Centralstationen & Nils Eriksson-terminalen med en uppsjö av tåg, spårvagnar och bussar. Inom närområdet finns även restauranger, caféer, bensinstation och hotell. I Nordstadens Galleria finner ni även bland annat klädaffärer och skomakare.

Utförande

Byggår

1984

Renoveringsår

1986

Våningsplan

2

Antal rum

11

Planlösning

Mestadels öppen planlösning, 5 stycken kontorsrum och 6 st mötes- och konferensrum.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Lokalen ligger i närheten, och med gångavstånd till, centralstationen, bussterminalen och älvsnabben. Inom området trafikerar även flera busslinjer. För mer information och tidtabeller besök gärna västtrafik.se och sj.se.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 058

Omgivning

Företag i närheten

I byggnaden sitter bland annat Alianca, Beiersdorf och Hamburg Süd Norden AB.

Parkeringsmöjligheter/garage

Inom imrådet finns flertalet parkeringsalternativ, så som varm-, kallgarage alt. utomhusparkeringar. Till lokalen hör 6 st garageplatser och 17 st parkeringsplatser.

Närservice

Inom området finns ett flertal restauranger, olika konferensmöjligheter, träningsanläggningar och butiker. Området har även direkt närhet till Göteborgs cityutbud och Nordstan med shoppingmöjligheter, restauranger och livsmedelsbutiker.

Skyltläge

Skyltmöjligheter finns på fasad mot Gullbergs Strandgata.

Sökhjälp