Skriv ut

Skapa PDF

Råsundavägen 18

solna

HagaBlue är en oslagbar kontorsfastighet i Haga Norra, Solna. Här erbjuds ljusa och rymliga lokaler med unik takhöjd, i flera fall med takterass!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 995 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Det här är en modern fastighet med stora glaspartier, flexibla våningsplan som kan inredas efter hyresgästens önskemål och med en högteknologisk ventilation som tillåter ett effektivt användande av ytorna. I huset finns en gemensam reception och ett varmgarage för bilar och cyklar. I HagaBlue finns det just nu unika möjligheter att hyra moderna kontor som passar just din verksamhet. Här får du lokaler med rymd och luftig atmosfär, och i flera fall stora härliga takterrasser.

Utförande

Byggår

2002

Renoveringsår

2015

Våningsplan

5

Övrigt

Övrigt

Se hemsidan www.hagablue.se för mer information, ritningar och bilder!

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 995

Omgivning

Omgivning/natur

HagaBlue ligger extremt strategiskt placerat, ett stenkast från tullarna precis intill en av Stockholms huvudleder. Närheten till både Stockholms innerstad, Arlanda och Bromma flygplats gör läget optimalt.

Närservice

I HagaBlue möts du av människor. Husets gemensamma bemannade reception är öppen hela dagen och välkomnar dina gäster, tar emot bud och svarar i telefon. I HagaBlue finns ett varmgarage med 140 parkeringsplatser. Med hiss kommer du snabbt, smidigt och tryggt till ditt kontor. Här finns det också gott om cykelparkeringar, vilket är viktigt med tanke på det perfekta cykelavståndet från Stockholms alla hörn.

Kommunikationer

Det är lika lätt för dig att komma till din arbetsplats som för besökare att hälsa på. HagaBlue ligger nära Solna Station som är en av Stockholms största kommunikationshubbar. Hit går bussar, pendeltåg, tvärbana och inom några år också tunnelbanan. Från Solna Station tar det bara 7 minuter till och från Stockholms Central. Kommunikationerna börjar utanför dörren till HagaBlue. Här finner du bussar och direkt anslutning till E4, E18 och E20 för dig som väljer att ta bilen. Några minuters promenad tar dig till tågtrafik och flygbussar.

Dokument

Sökhjälp