Skriv ut

Skapa PDF

Krusegatan 19, Segevång

malmö

Vill ert företag vara det första man möter när man kommer in i Malmö. Ta position i Hus 1, slipp stressen och spara tid på bilköer. Gym i huset!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 385 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända Malmöfastigheten vid Segevång. Här har ni möjlighet att hyra ett våningsplan i höghusdelen med läcker utsikt över stan. Fastigheten har en fantastisk lunchpoint som erbjuder luncher/catering/AW mm. Allt med högkvalitativa närproducerade råvaror. I fastigheten finns också utrymmen att använda till t ex konferenser t ex ett fantastiskt Penthouse som gör sig väl till diverse kund- och personalaktiviteter. Dessutom finns här för hyresgästerena ett gym i fastigheten. Här är det bara fantasin som sätter gränserna - ytorna finns - vi tittar på en optimal lösning för ert företag. Varmt välkommen att boka visning!

Utförande

Planlösning

Kontoren erbjuder i dagsläget både enskilda rum och öppna kontorslandskap. Naturligtvis anpassar vi ytorna efter ert behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 385

Omgivning

Omgivning/natur

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Närservice

Närmsta köpcentra är Entré som erbjuder gott om restauranger, butiker, gym och frisör.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i anlsutning till Malmös norra utfart som leder till inre- och yttre ringvägen på bara någon minut. Buss från Värnhemstorget och Centralstationen.

Övrig information

Övrigt

Penthouse med utsikt över Malmö. Detta kan nyttjas av hyresgästerna till diverse kund- och personalmöten.

Dokument

Sökhjälp