Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsgatan 61 D, Kungsängen

uppsala

Åpromenaden - en ny samlingspunkt för handel och verksamheter i Kungsängen. Vi ger dig en unik möjlighet att driva verksamhet i ett expansivt område.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: Hyran fastställs i samråd med hyresvärden.

Storlek: 73 m²

Tillträde: Preliminärt hösten 2017

Karta

Information

Beskrivning

Uppsalahem utvecklar och bygger Åpromenaden, som innehåller 276 bostäder samt 8 verksamhetslokaler. Åpromenaden har ett utmärkt läge mitt emot Willys och Lager 157. Här skapar vi en ny mötesplats som erbjuder attraktiva matställen, mysiga caféer, inspirerande arbetsplatser och handel. Vi söker er som kan bidra till en bra atmosfär med liv och rörelse i kvarteret. I denna lokal ges du chansen att öppna butik eller kontor. Lokalen lämpar sig inte för restaurang eller café. Idag finns ca 3 000 boende i Kungsängen och utöver bostäder finns här även detaljhandel, kontor och andra verksamheter. Inom bekvämt gångavstånd finns stadskärnan och resecentrum. När stadsdelen är utbyggd och klar kommer antalet boende och företag att vara mer än fördubblat vilket med tiden ökar behovet av både kommersiell och offentlig service i närområdet. Denna lokal kan preliminärt tillträdas under hösten 2017.

Planlösning

Utförande

Byggår: 2017

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: Lokalen har öppna ytor, högt i tak och stora skyltfönster som ger bra exponeringsmöjligheter ut mot Kungsängsgatan. I dialog med hyresgästen anpassas ytan efter verksamhetens behov. Grundutförandet i lokalen består av: Genomgående parkettgolv/klinkergolv, målade väggar och en allmänbelysning. Pentry samt en handikappanpassad toalett. Fiber via Open Universe Skyddsklass 2 i skyltfönster och entrédörr.

Övrigt

Övrigt: Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 73

Ekonomi

Hyra: Hyran fastställs i samråd med hyresvärden.

Omgivning

Omgivning/natur: Kvarteret ligger intill Anna Petrus park som har inspirerats av områdets industrihistoria. Tillsammans med föreningar för skate och parkour har en unik plats skapats som inbjuder till klätterlek och skateboardåkande. Det finns även gott om sittytor på soldäck och bänkar, för umgänge och vila.

Företag i närheten: Willys, Lager 157, Upplandsmotor, Blomsterhallen, Möller Bil mfl

Parkeringsmöjligheter/garage: Plats i parkeringshus kan sökas och hyrs separat i mån av plats. Kösystem tillämpas. Parkeringshuset kommer inte vara klart vid tillträde då fortsatta byggnationer i området pågår. Gästparkering sker på omkringliggande gator.

Kommunikationer: Linje 42 passerar på Kungsängsesplanaden samt linje 5, 20, 22, 751 på Kungsgatan. Se www.ul.se för mer information.

Skyltläge: Ja

Sökhjälp