Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsgatan 61 B, Kungsängen

uppsala

Åpromenaden - en ny samlingspunkt för handel och verksamheter i Kungsängen. Nu ges chansen till dig att driva din verksamhet i en ny fräsch lokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: Hyresuppgift lämnas av hyresvärden
Storlek: 89 m²
Tillträde: Enl ök
Karta

Information

Beskrivning

Uppsalahem har byggt Åpromenaden, som innehåller 276 bostäder samt 8 verksamhetslokaler. Åpromenaden har ett utmärkt läge mitt emot Willys, Lager 157 och Upplands motor. Här har vi skapat en ny mötesplats som erbjuder attraktiva matställen, gym, frisör, mäkleri och handel. Vi söker er som kan komplettera befintligt utbud och bidra till en bra atmosfär med liv och rörelse i kvarteret. I denna lokal ges du chansen att öppna butik eller kontor. Verksamheten behöver vara momspliktig. Lokalen lämpar sig inte för restaurang eller café. Kungsängen var en gång i tiden ett renodlat industriområde som idag har bytt karaktär och blivit ett av Uppsalas mest attraktiva och centrumnära bostadsområden. Endast 10 minuter gång bort ligger Uppsala Resecentrum och ett stenkast ifrån lokalen finns gröna, rekreationsområden längs med Fyrisån. Pendlingsläget är bra då du snabbt tar dig härifrån ut på E4:an.

Planlösning

Utförande

Byggår

2017

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen har öppna ytor och stora skyltfönster som ger bra exponeringsmöjligheter ut mot Kungsängsgatan. Vid tillträde kommer lokalen vara klar i ett grundutförande enligt nedan, men i dialog med hyresgästen kan ytan anpassas efter verksamhetens behov. Grundutförandet i lokalen består av: Genomgående parkettgolv/klinkergolv, målade väggar och en allmänbelysning. Pentry samt en handikappanpassad toalett. Fiber via Open Universe Skyddsklass 2 i skyltfönster och entrédörr.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 89

Ekonomi

Hyra

Hyresuppgift lämnas av hyresvärden

I hyran ingår

Värme, skatt

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret ligger intill Anna Petrus park som har inspirerats av områdets industrihistoria. Tillsammans med föreningar för skate och parkour har en unik plats skapats som inbjuder till klätterlek och skateboardåkande. Det finns även gott om sittytor på soldäck och bänkar, för umgänge och vila.

Företag i närheten

Willys, Lager 157, Upplandsmotor, Blomsterhallen, Möller Bil mfl

Parkeringsmöjligheter/garage

Plats i parkeringshus kan sökas och hyrs separat i mån av plats. Kösystem tillämpas. Gästparkering sker på omkringliggande gator.

Kommunikationer

Goda kommunikationer finns med stadstrafikens bussar. Se www.ul.se för mer information.

Skyltläge

Ja

Övrig information

Övrigt

Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal. Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månaders deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler. För energideklaration, se sidan https://www.boverket.se/sv/energideklaration/sok-energideklaration/.

Kungsängsgatan 61 B
Sökhjälp