Skriv ut

Skapa PDF

Frihamnen 16 B, Frihamnen

göteborg

Ljus och härlig lokal i ett strategiskt läge. Smakfullt och modernt med stora möjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 468 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda härliga ytor i Frihamnen. Från och med 1 januari 2016 finne en kontorsyta på plan 3 om 468 kvm i spännande Frihamnen. I ljusa lokaler med högt i tak blandas stora öppna ytor med kontorsrum och konferensrum. I söderläge finns en balkong som vetter mot älven, med utsikt över Lilla Bommen och operan. Här sitter du på första parkett under stora event vid bananpiren. Som grannar i fastigheten får du bland andra Bukowskis, Hewlett Packard och Mix Megapol samt den populära restaurangen Runegård & Hvit.

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Öppet kontorslandskap med rumsindelning i bakre delen av lokalen.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 468

Omgivning

Omgivning/natur

Frihamnen är Göteborgs innersta hamn och ett område som kommer utvecklas till en attraktiv och levande statsdel. Det är här Göteborgs centrum ska länkas över älven och vidare mot Kvillebäcken och Lindholmen. Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt.

Närservice

På övriga området finner du en blandad verksamhet, så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.

Sökhjälp