Skriv ut

Skapa PDF

Torshamnsgatan 33, Kista

kista

Yteffektivt och modernt kontor med utomordentlig service i fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 310 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kistas mest centrala kontor är yteffektivt, ljust och modernt. Lokalerna är helrenoverade under 2016. I entrén finns en bemannad reception som hjälper till med all typ av service som underlättar för din verksamhet och vardag. Här finns också representativa konferenslokaler, restaurang och lounge. Välkommen till Kistas mitt och en miljö med liv och rörelse som ger främjar kreativitet och arbetsglädje.

Utförande

Planlösning

Flexibelt kontor där du själv väljer om det ska vara öppen, rumsindelad eller aktivitetsbaserad planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 310

Omgivning

Omgivning/natur

En trevlig miljö med grönska utanför fastigheten. Sommartid kommer det att finnas en trevlig uteservering i soligt läge.

Närservice

Med restaurang och lounge i receptionen som erbjuder full service finns det mesta inom räckhåll. Kista Galleria ligger ca 5 minuters promenad bort, där finns ett stort utbud av service såsom vårdcentral, butiker, gym, restaurang, biograf med mera. Gallerian har generösa öppettider; till kl 21. Även närhet till Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, My way-butik, Victoria Tower och Kistamässan.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i centrala Kista vilket ger närhet till bra kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg samt bussar. Helenelunds pendeltågsstation ligger endast 5 minuter bort. Tunnelbanan ligger ca 10 minuters gångväg bort och ett flertal bussar, inklusive flygbussarna passerar alldeles i närheten. Vägförbindelserna är utmärkta i både norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.

Sökhjälp