Skriv ut

Skapa PDF

Kistagången 12, Kista

kista

Yteffektivt och modernt kontor med utomordentlig service i fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 255 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kistas mest centrala kontor är yteffektivt, ljust och modernt. I entrén finns en bemannad reception som hjälper till med service som underlättar i er verksamhet och vardag. Här finns också representativa konferenslokaler, en restaurang samt lounge. Välkommen in till Time Building -en miljö med liv och rörelse som främjar kreativitet och arbetsglädje.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Flexibelt kontor där du själv väljer om det ska vara öppen, rumsindelad eller aktivitetsbaserad planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 255

Omgivning

Omgivning/natur

En trevlig miljö med grönska utanför fastigheten. Sommartid finns det en generös uteservering i soligt läge.

Närservice

Med restaurang, lounge och en bemannad receptionen som erbjuder full service finns det mesta inom räckhåll. Kista Galleria ligger ca 5 minuters promenad bort. Där finns ett stort utbud av service såsom vårdcentral, butiker, gym, restaurang, biograf med mera. Gallerian har generösa öppettider till kl 21:00. Fastigheten ligger även nära Scandic Victoria Tower och Kistamässan.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt i centrala Kista vilket ger närhet till kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg och bussar. Helenelunds pendeltågsstation ligger endast 7 minuters promenad bort. Tunnelbanan ligger ca 7 minuters gångväg bort och ett flertalet bussar, inklusive flygbussarna passerar fastigheten. Vägförbindelserna är utmärkta i både norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning.

Sökhjälp