Skriv ut

Skapa PDF

Zakrisdalsslingan, Zakrisdal

karlstad

Från enskilda kontorsrum på ca 15 kvm med tillgång till gemensamt pentry och sammanträdesrum till ca 150 kvm sammanhängande kontor med eget pentry.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: 750 kr/m²/år. Värme- och elkostnader tillkommer med schablonkostnad/kvm kontorsyta + moms.
Storlek: 15 - 155 m²
Tillträde: Enl ö.k
Karta

Information

Beskrivning

Kontorsrummen kan hyras separat eller som en större enhet, allt beror på hyresgästens önskemål. Rum finns från 15 kvm till 155 kvm. Gemensamt pentry, toaletter samt tillgång till sammanträdesrum finns. I området finns både verkstadsutrymmen samt lagerlokaler att hyra om önskemål så finns. Bra bussförbindelser till centrum. Beroende på avtalslängd och storlek kan lokalerna komma att hyresanpassas. Kontorslokal på 155 kvm med tillgång till eget pentry, omklädningsrum och ett antal kontor i markplan i egen friliggande byggnad. Parkeringsplatser finns i anslutning till byggnaden Kontorslokal på 150 kvm med eget pentry och handikapptoalett, beläget på övre plan. Parkeringsplatser finns ute vid gemensam p-plats. Värme- och elkostnader tillkommer med schablonkostnad/kvm kontorsyta, moms tillkommer.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Övrigt

Uppvärmning

Centralvärme

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 15 155

Ekonomi

Hyra

750 kr/m²/år. Värme- och elkostnader tillkommer med schablonkostnad/kvm kontorsyta + moms.

Omgivning

Företag i närheten

I området finns ca 200 företag representerade.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser finns.

Närservice

Lunchrestaurang finns på området. P-platser finns vid stora entrén. Området är inhägnat och områdesgrinden stängs kvällstid. Det är ca 2 km till Bergviks köpcentrum med alla tänkbar ytterligare service såsom ett flertal restauranger, butiker osv.

Kommunikationer

1,5 km ut till E18 samt ca 5 km till Karlstads centrum och centralstation för buss och tåg. 17 km till Karlstad flygplats. Stadsbuss, nr 7, går i direkt anslutning till stora grinden. Cykelväg finns också till Zakrisdal företagscenter.

Sökhjälp