Skriv ut

Skapa PDF

Bergkällavägen 34, Bredden Sollentuna

sollentuna

Öppen och trevlig lokal med ljusinsläpp från båda hållen. Lokalen har eget lastintag och butiksingång. Allt på samma plan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 705 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Man kommer in i kontorsdelen som är mer påkostad med parkettgolv och heltäckningsmattor.Det finns en reception idag med väntdel. Ett stort och rymmligt lunchrum. Flera mötesrum i lokalen. Idag en större yta som är öppetlandskap med få pelare. Lokalen har egen lastintag och kan lätt göras om till en produktionslokal. Det finns Arkiv och ett serverrum idag.

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

20

Planlösning

Ett kontor med både öppen planlösning med kontorsrum. Unik möjlighet med både en butiksdel och lager del som sitter ihop med resterande kontor. Det finns flera ingångar till lokalen som möjligör att man kan ha en publik del och intern del.

Teknisk information

Takhöjd

2,5 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 705

Omgivning

Omgivning/natur

Området är strategiskt placerad med bra skyltlläge mot E4:an, lika långt till Arlanda som till Stockholm C. Inom en tio minuters promenad finner du Infra City där har du tillgång till all tänkbar service såsom hotell, restaurang, gym och affärer. För dig som inte vill ta dig till Infra City på lunchen finns en mycket uppskattad och populär restaurang i huset brevid.

Närservice

Det finns en populär restaurang i området och det är promenadavstånd till Infra City där du finner mer service. Det finns även bilverkstäder och Webbhallen har en butik i området.

Kommunikationer

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen samt Rotebro Centrum. Det går även direktbussar från området till Stockholm City. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Vägbeskrivning

Flertalet bussar trafikerar området och knyter an till Upplands Väsby Centrum vid pendeltågsstationen. Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Övrig information

Övrigt

Nuvarande port har måtten H2,2 x B2,1 meter. Takhöjden är 3,38 meter med ett installationstak 2,67 meter över golvet.

Dokument

Länkar

Sökhjälp