Skriv ut

Skapa PDF

Torshamnsgatan 19, Kista

kista

Sätt er egen prägel på lokaler under produktion. Möjlig inflytt från hösten 2016.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 420 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet till att hyra in sig i Kista senaste tillskott. En påkostad fastighet med läcker design. Lokalerna blir ljusa och moderna och ni har möjlighet att i ett tidigt skede påverka rumslösning och inredningsval. Individuella önskemål och specialanpassningar kan tillmötesgås för bästa trivsel och komfort. I fastigheten kommer en restaurang att finnas för de anställda samt kunder/besökare.

Planlösning

Utförande

Byggår

2016

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 420

Omgivning

Omgivning/natur

Kista befinner sig i en expansiv fas gällande såväl företag som bostäder och butiker. Kista Science City är Norra Europas ledande område med nära 10 000 företag och 75 000 anställda. Många verkar inom området informations– och kommunikationsteknologi (ICT). Förutom Kista Galleri finns Victoria Tower med sina exklusiva hotellrum, restaurang, kontor, konferensmöjligheter samt skybar. Kistamässan ligger i anslutning till Victoria Tower där både publika mässor och fackmässor samt evenemang anordnas.

Närservice

I Kista Galleria med omnejd finns all möjlig tänkbar service. Här finns, förutom butiker och restauranger, bland annat post, bank, mataffär, apotek, biograf och systembolag. Kista Galleria stoltserar i dagsläget med Sveriges längsta öppettider och håller öppet mellan 10:00-21:00. Därtill finns ytterligare lunchrestauranger med hög kvalitet längs med Kistagången och den sprudlande mötesplatsen Arne Beurlings Torg dit många företag i området går för en trevlig lunch.

Kommunikationer

Torshamnsgatan 19 har ett strategiskt bra läge i Kista med närhet till pendeltåg, bussar och tunnelbana. Med runt tio minuters promenad når man pendeltåget med snabba kommunikation till bland annat Arlanda, Uppsala och Stockholm City. Vägförbindelserna är utmärkta både i norr-södergående samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.

Sökhjälp