Skriv ut

Skapa PDF

Kung Hans väg 12, Rotebro centrum

sollentuna

Kombinationslokal med lagerytor i markplan och kontor på högsta våning. Pendeltågstationen ligger bokstavligen rakt utanför entrén till fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 605 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är uppdelad med lageryta i markplan och kontor högst upp i fastigheten. Planlösningen är rumsindelad och kontorsdelen har ett trevligt och generöst pentry samt en egen altan. Lokalens planlösning är flexibel och storleken kan anpassas efter behov.

Utförande

Våningsplan

3

Antal rum

29

Planlösning

Lokal som är uppdelad i 29 st kontorsrum med 2 större konferens rum samt 2 mindre. Tydliga korridorer med ett stort pentry i mitten som har utgång till altan. I markplan finns en lageryta på 126 kvm med högt i tak och stor port.

Teknisk information

Takhöjd

2,5 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 605

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mitt i Rotebro Centrum. Rotebro station är en av norra Stockholms största pendlarstationer. Så många passerar via denna plats. Det finns hotell i området och restauranger samt ett gym. Det är inte långt att gå för att komma till natur område.

Närservice

I fastigheten så finns det idag en tobaksaffär, gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC och vårdcentral. Du finner även en öppen förskola och andra butiker. I området finns det café,restaurang och matbutik.

Kommunikationer

Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.

Vägbeskrivning

Pendeltåg 100m,Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Dokument

Länkar

Sökhjälp