Skriv ut

Skapa PDF

Kung Hans väg 12, Rotebro centrum

sollentuna

Ett kontor med bra ljusinsläpp och med egen altan.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

600 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är idag uppdela i rum lösning med 29 rum. Det är fönster åt två håll där ena hållet är in mot ljusgård. Det finns 2 större mötesrum och 2 mindre. Lokalen har idag en trevlig och generöst pentry med egen utgång till altan. Det finns 3 st toaletter och en städskrubb samt dusch.

Utförande

Våningsplan

3

Antal rum

29

Planlösning

Lokal som är uppdelad i 29 st kontorsrum med 2 större konferens rum samt 2 mindre. Tydliga korridorer med ett stort pentry i mitten som har utgång till altan.

Övrigt

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Övrigt

Takhöjd

2,5 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 600

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mitt i Rotebro centrum. Rotebro station är en av norra Stockholms största pendlarstationer. Så många passerar via denna plats. Det finns hotell i området och restauranger samt ett gym. Det är inte långt att gå för att komma till natur område.

Närservice

I fastigheten så finns det idag en tobaksaffär, gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC och vårdcentral. Du finner även en öppen förskola och andra butiker. I området finns det café,restaurang och matbutik.

Kommunikationer

Gångavstånd till pendeltåd. som går mot Märsta-Södertälje Buss 520,529.533 och 560. Här kan du åka till Kallhäll, Upplands-Väsby och till Sollentuna Centrum.

Vägbeskrivning

Pendeltåg 100m,Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Dokument

Länkar

Sökhjälp