Skriv ut

Skapa PDF

Kung Hans väg 12, Rotebro centrum

sollentuna

Ett kontor med bra ljusinsläpp och med egen altan. Pendeltågstationen ligger bokstavligen rakt utanför entrén till fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 302 - 605 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är idag uppdela i rum lösning med 29 rum. Det är fönster åt två håll där ena hållet är in mot fastighetens ljusgård. Det finns 2 större mötesrum och 2 mindre. Lokalen har idag en trevlig och generöst pentry med egen utgång till altan. Det finns 3 st toaletter och en städskrubb samt dusch.

Utförande

Våningsplan

3

Antal rum

29

Planlösning

Lokal som är uppdelad i 29 st kontorsrum med 2 större konferens rum samt 2 mindre. Tydliga korridorer med ett stort pentry i mitten som har utgång till altan.

Teknisk information

Takhöjd

2,5 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 302 605

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mitt i Rotebro Centrum. Rotebro station är en av norra Stockholms största pendlarstationer. Så många passerar via denna plats. Det finns hotell i området och restauranger samt ett gym. Det är inte långt att gå för att komma till natur område.

Närservice

I fastigheten så finns det idag en tobaksaffär, gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC och vårdcentral. Du finner även en öppen förskola och andra butiker. I området finns det café,restaurang och matbutik.

Kommunikationer

Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.

Vägbeskrivning

Pendeltåg 100m,Fastigheten ligger nära E4:an och på ca 15 minuters bilfärd når du Arlanda eller 20 minuter till Bromma flygplats samt 20 minuter till Stockholms city.

Dokument

Länkar

Sökhjälp