Skriv ut

Skapa PDF

Nygatan 13, Nynäs

gävle

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 245 m²

Tillträde: Omgående

Karta

Information

Beskrivning

Lokal mitt i city för omgående inflytt.

Utförande

Byggår: 1978

Renoveringsår: 2002

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 245

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger på Nygatan 13-15 men har även fasad mot Ruddammsgatan, Norra Stapeltorgsgatan och Norra Skeppargatan i stadsdelen Norr i centrala Gävle. Fastigheten ligger i Gävles huvudsakliga affärs- och shoppingdistrikt och omges av handelsfastigheter, parkeringshus, biograf, restauranger och kontorsfastigheter. Alldeles intill Fastigheten ligger Stortorget med sitt shoppingutbud med exempelvis gallerian Nian, gallerian Flanör och Åhléns. Angränsande till affärs- och shoppingdistriktet ligger Gävles centrala bostadsområden. Från Fastigheten är det enkelt att nå E4:an som går väster om staden, norrut mot Hudiksvall och söderut mot Uppsala. Fastigheten ligger cirka 500 meter från Gävle centralstation med goda tåg- och busskommunikationer.

Närservice: Det är knappt hundra meter till Stortorget; en central mittpunkt som det mesta kretsar kring. Här finns lunchrestauranger, banker, motionsanläggningar, tobaksaffärer, parkeringshus, klädesbutiker, Apoteket, Försäkringskassan med mera.

Kommunikationer: Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. Centralstationen ligger centralt med mycket goda tågförbindelser. Avståndet till Stockholm är knappt sjutton mil, Uppsala ligger cirka tio mil bort och till Sundsvall är det 21 mil.

Sökhjälp