City | Stockholm

Favorit Dela

Västra Trädgårdsgatan 15

Kontor i Tändstickspalatset. Vi erbjuder två olika kontors koncept - Bolaget & Klubben (all inclusive offices).

Beskrivning

Vi har några vakanta kontor i Tändstickspalatset för uthyrning. Ta en tur i våra lokaler och upplev oss här https://www.kapitel8.se/themovie/ Health club, reception, städ, kaffe, te, hembakta kakor & wifi ingår. Tillgång till flera mötesrum. Kontakta Marie för mer info marie@kapitel8.se, +46 76 677 22 41. Tändstickspalatset är en fastighet som, när du väl passerat den fantastiska portriken, får dig att känna att du befinner dig någon helt annanstans än mitt i storstadsvimlet. Den knappa 6000 kvm stora och 5 våning höga fastigheten rymmer förutom kontors- & arbetsplatser, ett mötesplan med bl a en exklusiv liten hörsal. Ivar Kreugers gamla bank fungerar som restaurang för husets gäster. I källaren har alla hyresgäster tillgång till health club med personlig tränare. För dig som vill ha din arbetsplats i Palatset erbjuds följande möjligheter: Du kan hyra ett privat kontor i varierande storlek på Bolaget. Detta är att jämföras med ett uppgraderat kontorshotell. Rummet möblerar du upp på egen hand eller så hjälper vi dig. Möjlighet till mindre möten, upp till 8 personer, erbjuds i Bolagets mötesrum. Trådbunden samt trådlös uppkoppling finns på alla ytor. Reception och värdinnor på planet finns alltid närvarande för att underlätta din vardag. Om du vill arbeta på ett för Sverige helt nytt sätt, så ansöker du om att bli medlem i Klubben. Vi välkomnar alla, oavsett bransch. Här får du möjlighet att som medlem sitta och arbeta i Ivar Kreugers styrelserum och ha informella möten i hans gamla kontorsrum. Formella mötesrum i anslutning till Klubben, bokas för varje tillfälle. Behöver du en egen arbetsplats, hyr du ett skrivbord i ett rum tillsammans med andra företagare. Om du har behov av att arbeta ostört under en period, finns möjlighet att hyra ett privat kontor för dig och dina kollegor. I vårt fantastiska kök dukar vi fram både frukost samt lunch för våra medlemmar. Vill du äta lunch med gäst, bokas bord i Honesty baren. Detta är bara ett axplock av de möjligheter som erbjuds dig som medlem i Klubben.
  • Total yta

    10 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 30

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tändstickspalatset, Spekten 8

Byggår:

1928

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

1 av 4

Antal rum:

24

Planlösning:

Enskilda kontor mellan 10 - 36 kvm, gemensamma ytor ca 400 kvm. Vi har en unik yta om 140 kvadrat from 1 sept. Boka visning med marie@kapitel8.se.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Ett stenkast från Kungsträdgården.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus i Gallerian och NK.

Kommunikationer:

Tunnelbana T-Centralen, Kungsträdgården och Östermalmstorg. Ett flertal busslinjer finns i området samt spårvagn till Djurgården

Vägbeskrivning:

Västra Trädgårdsgatan löper mellan Hamngatan och Operahuset, Tändstickspalatset ligger, sett från Hamngatan och NK´s huvudentré, 100 m in på gatan.


Övrig information

Övrigt:

Tändstickspalatset skulle byggas snabbt. Ivar Kreuger, en gång världens rikaste man, behövde ett monument över sin framgång. En byggnad som speglade hans ställning till det moderna och hans goda smak. Huset byggdes därför ovanligt fort mellan 1926-1928 av ett sorts "dream team" bestående av arkitekter, formgivare och konstnärer. Grünewald, Milles, Tengbom och Malmsten. Namn som än idag förknippas med god stil och klass. Idag är Tändstickspalatset återigen en plats för Sveriges främsta företagare och förnyare. Precis som på 20-talet är det ett slags bevis på Sveriges ställning internationellt och ett monument över att allt är möjligt.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Elmlund

Uthyrningsansvarig

Marie Elmlund

marie@kapitel8.se

+46 VISA NR +46 76 677 22 41

Marknadsförs av Kapitel 8
tandstickspalatset.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Västra Trädgårdsgatan 15