Skriv ut

Skapa PDF

Grimsbygatan 24, Nyhamnen

malmö

Kontor/Showroom ledigt på Saltimporten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 90 - 350 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Längst ut på den yttersta spetsen av Malmös hamninlopp finner Ni Saltimporten. Fastigheten är belägen på Grimsbygatan 24 och här arbetar kreativa företag i fantastiska lokaler med utsikt över Malmö. Åt väster blickar Ni ut över Dockan och Turning Torso, åt söder ser Ni ut över Malmös centralstation och Malmös centrala delar medan Ni åt norr har en överblick ut över Malmös Hamninlopp och Öresund. Kanske är detta stadens mest spännande och storslagna utsikt! Nu har vi ett väldisponerat Kontor/showroom ledigt med planlösning att anpassa helt efter just Era behov. Lokalen är på ca 350 kvadratmeter med glaspartier som sträcker sig från golv till tak. Lokalen bjuder på ett stort kontorslandskap där även tillgång till separata kontors-/mötesrum finns som är avdelade med glaspartier för att tillvarata ljusinsläppet på ett optimalt sätt. Välkomna till Saltimporten och en unik miljö med en fantastisk utsikt!

Utförande

Renoveringsår

2017

Våningsplan

2 av 2

Övrigt

Övrigt

Välkommen att kontakta Miriam Stark, 040-36 90 33 för mer information och tidsbokning för visning. Besök gärna också www.saltimporten.se.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 90 350

Ekonomi

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har en fantastisk utsikt över Malmös hamninlopp

Företag i närheten

Saltimporten huserar idag hyresgäster som arbetar med arkitektur, möbeldesign, foto, kläddesign, reklam, webbdesign, grafisk formgivning, konst etc. Hyresgästerna bedriver sina verksamheter i rymliga lokaler i storlekar från 85 kvadratmeter upp till 600 kvadratmeter. I lokalerna huserar även en av Malmös bästa restauranger – Saltimporten Canteen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns!

Kommunikationer

Fastigheten är centralt beläget, på bara några minuter kan man promenera till Malmö central längs en gång- och cykelbana.

Sökhjälp