Skriv ut

Skapa PDF

Kärleksgatan 2A, Centrum

malmö

Större kontorsrum på vårt populära kontorshotell!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 47 - 47 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har vi möjlighet att erbjuda en större yta på vårt populära kontorshotell mitt i stan. Ett generöst och luftigt rum om 47 kvm. Du betalar en fast månadskostnad och kan sedan fokusera på det du gör bäst. I erbjudandet ingår bemannad reception där vi passar din telefon, hanterar dina meddelanden och fax, servar dig vid konferenser, sorterar din post och välkomnar dig och dina besökare. Du har kostnadsfri tillgång till våra konferensrum med tillhörande teknisk utrustning.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 47 47

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mitt i centralaste Malmö och har entréer mot tre gator: Davidhallsgatan, Södra Förstadsgatan och Kärleksgatan. Södra Förstadsgatan är Malmös främsta shoppingstråk i city och erbjuder all slags shopping och service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Närmaste parkeringshus är Triangelns garage, cirka 300 meter, eller P-huset Anna.

Närservice

Med sitt läge mitt i city finns all service du kan tänka dig. Butiker, restauranger, caféer, dagligvaror etc. Allt inom gångavstånd.

Kommunikationer

Från fastigheten går du till Centralstationen på 15 minuter och Station Triangeln på 5 minuter. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Sökhjälp